Tootearvustus: Lumene Cleansing Wipes

august 18, 2013

Hei, täna räägiksin lähemalt meigieemalduslappidest täpsemalt Lumene omadest.


Tegemist on puhastussalvrätikutega, mis eemaldavad näolt, silmadelt ja huultelt meigi. Toote suur eelis on see, et see ei sisalda alkoholi, seega ei tekita ärritust nahal ega silmadel. Toode on lõhnatu, mis on suur pluss, sest mõningatel meigieemaldus lappidel on ebameeldiv lõhn (Byphasse omad nt) Oma tööd teevad nad üldiselt hästi, eemaldavad meigi, aga paar miinust on ka. Nimelt on nad veidikene liiga kuivad ja salvräti suurus on ka väike, kui tahta ühe lapikesega eemaldada jumestuskreem ja silmameik. Pakis on ka neid piisav kogus: 25 tükki, selle koguse jõuab enne ära kasutada kui õhu käes ära kuivavad.
Hind jäi umbes 5 euro kanti, saadaval kaubamajas. 

Nüüdseks olen ma umbes poole aasta jooksul proovinud mitmeid ja mitmeid salvrätte meigi eemaldamiseks. 
See pakk oli nüüd 5.
Suured lemmikud on mul kõige esimesena proovitud rohelises pakikeses Garnieri omad, viinamarja ja kurgi ekstraktiga, suurepärane lõhn, hea töö ja piisav suurus. Annavad nahale väga värske ja niisutatud tunde. Sama kvaliteet on ka roosas pakis olevatel, mis on roosilõhnaga, lihtsalt lõhna pärast jäävad need alla rohelisele pakile. 
Garnieri omadele jäävad veidikene alla Byphasse omad, mille lõhn mulle eriti ei sobinud, nagu juba ka eelpool mainisin, sellise odava seebi lõhn. Kuid selle suur pluss on see, et sellel on väga hea ava, mida saab kergelt sulgeda nii, et õhk ligi ei pääse (see kuivatab neid) Samuti paras suurus ja kogus meigieemaldajat.
Viimasena tutvustan üllatavaid salvrätte, üliodava hinna eest, hea lõhnaga ja paraja suurusega. Pärit on need Rimist ja hind jäi alla euro, umbes 70-80 senti. Lõhn meenutab vaniljet ja hmm... kookost. Tavaliselt sellised magusad lõhnad viskavad mul kiirelt üle, aga kuna neid on pakis ainult 10 ei jõua need ninale hakata. 

Äkki oli see abiks, kui keegi peaks tahtma proovida meigi eemaldamist spetsiaalsete salvrättidega. :)

Eliise

You Might Also Like

0 comments