Tootearvustus: Oriflame, Garnier

september 11, 2013


Nonii, nagu lubatud teen ülevaate oma uutest tegelastest.

Happy skin kehapiim - Oriflame - 4.49 eur
Alustuseks ütlen, et sain selle toote täiesti ilma rahata, võites Tartu tervisepäeva Oriflame loosi. See sisaldab kõrvitsaseemneõli, mis on mõeldud väga kuiva naha niisutamiseks. Tootel on ülihea lõhn, ma isegi ei oska seda kirjeldada, tavalise kreemi, apelsini ja meloni lõhna kooslus. Niisutuse koha pealt on jutt täiesti õige, naga jätab mõnusalt pehmeks ja kuna tegemist on kehapiimaga, ei kulu ka toodet kasutades eriti palju, sest see on üsnagi vesine.
Kuiva nahaga inimestele ideaalne toode! :)

Optifresh valgendav hambapasta - Oriflame - 1,79 eur
Jällegi kingitus Oriflamelt, nimelt otsustasin ka liitumise ära teha, et ei peaks tuttavate kaudu susserdama. Tegemist on naatriumfluoriidi sisaldava hambapastaga, mille toimeained valgendavad hambaid, muutes emaili heledamaks. Toimib taas väga hästi (pole veel ette tulnud seda, et oleksin pidanud Oriflame toodetes pettuma) hambad tunduvad tõesti heledamad ja läigivad ka rohkem. Hambapasta ise on ka täiesti valge ning ei vahuta üldse nii nagu tavalised pastad. Samuti on sellel hea ja talutav maitse, sest osad valgendavad hambapastad on küll sellise mekiga nagu valgendaks hambaid mingisuguse värvi või õudse keemiaga.
Kui see otsa peaks saama, siis arvan et jõuab ka õigepea sinna tagasi :)

Fructise Split Ends juukseseerum - Rimi - 5,25 eur
No ilmselt olen vist juba oma kõik lähedased ära väsitanud lausega: "Katsu mu juukseid, need on nii pehmed!" võib vist juba sellest järeldada, et tegemist on mu uue lemmikuga. See on nii võrratu! Otsisin seda umbes kuuaega mööda Tartut taga, igalt poolt oli otsas ja eile pooljuhuslikult sattusin enne trenni Rimist süüa ostma, kui mõtlesin, et ehk on juurde tulnud ning oligi ja minust jäi maha veel 2 pudelit seerumit. Lähevad kui soojad saiad! Kuna toodet on ainult 50 ml on positiivne see, et seda kulub väga vähe, piisab vaid ühest tilgast, et juuksed niisutatud saaksid. Sobib kasutamiseks peale pesu, enne föönitamist või lihtsalt niisama määrimiseks. Seerum on super lõhnaga ja teeb juuksed nii siidiseks, samuti need näevad tervemad välja ja lehvivad nii nagu nendes Shauma reklaamides :D
Selle sarja teistest suurepärastest toodetest kirjutan SIIN

Ja tänaseks ongi kõik.
Reede ja laupäeva veedan Buduaari turul, mis  asub Tallinnas näituste messikeskuses. Kellel huvi, astuge läbi, Iluexpress on oma letiga kohal :)

Eliise

You Might Also Like

0 comments