Tootearvustus: võrratu looduskosmeetika!

jaanuar 27, 2014

Täna räägin oma esimesest kokkupuutest looduskosmeetikaga, mis on mõeldud näole. Mul on nii hea meel, et Looduskosmeetika.ee selleks mulle võimaluse andis.
Mina sain proovimiseks kaks Santaverde toodet, näogeeli ja näokreemi.
Looduskosmeetika.ee kirjeldab tootesarja ja ennast nii: 
Tegu on väga väärtuslike toodetega, mida saab Eestis osta vaid meie e-poest. Võrreldes traditsioonilise koostisega kosmeetikatoodetega, kus väga suure osa moodustub vesi (60-80%), on Santaverde toodetes 100% aktiivseid koostiaineid ja ei tilkagi vett! Vee asemel kasutab Santaverde oma toodete baaskomponendiks puhast toitvat aaloe vera lehtede mahla (Aloe Barbadensis Miller). Lisaks rääkides üldiselt meie e-poest ja toodetest mida me müüme, siis meie põhirõhk on müüa vaid puhtaid, sertifitseeritud looduslikke tooteid, mille koostisosad on valmistatud sünteetilisi putukamürke, herbitsiide ja geneetiliselt muundatud organisme kasutamata. Meie toodetest mitte ükski ei sisalda kahjulikke lisaaineid nagu petrooleumvahad, täitepulbrid, kunstlikud kemikaalid jms mis tavakaubanduses müüdavates toodetes on väga populaarsed koostisosad.


Ohh see kõik tundub nii nii puhas ja mõnus, kuid uurime nüüd neid tooteid ka lähemalt ja paneme neid natuke proovile.

1) Santaverde Aloe Vera medium näokreem
Mis tootega on tegu?
Santaverde Medium näokreem on sobilik normaalsele ja tundlikule näonahale. Niisutab nahka intensiivselt ja vähendab nähtavalt vananemisilminguid. Sisaldab rohkesti väärtuslikke komponente ja ei tilgakestki vett. Kerge kuid toitev, puhtast aaloe vera mahlast kreem soodustab naharakkude uuenemist ja parandab niiskustasakaalu. Väärtuslikud õlid viinamarjaseemnetest, avokaadost ja kukuipähklist kaitsevad nahka ning hoiavad selle elastse ja nõtke. Antioksüdantiderikas viinamarjaseeneõli ja gamma linoolhapperikas kibuvits kaitsevad ja säilitavad naha elastsuse ja pehmuse. Põletikuvastane lagrits ja toitev sheavõi rahustavad ja pinguldavad nahka, vähendades punetust. Sobib nii päevaseks kui öiseks hoolduseks ja meigile aluskreemina.
Ma ei oska selle kohta esmalt mitte midagi muudu asjalikku öelda kui, see on mu südame täielikult võitnud! Nii niisutav, mõnus ja kerge! Minu näole see küll väge meeldib, eriti õhtuti kui terve päev on nahka koormanud meik. Selle tõttu eelistangi seda kanda peale õhtuti, et teha oma näole üks korralik pai. 
Mulle väga meeldib selle lõhn. Toote lõhn on neutraalne, aga samas selline hmm.. kuidas ma nüüd ütlen.. natukene hapukas? Kes on joonud Aloe Vera jooki, teab millest ma räägin, sest see lõhnab täpselt nii. 
Samuti on kreemi juures hea selle koostis. See pole liiga vedel ega ka mitte liiga paks ja nahale väga kergesti kantav. Nahk muutub väga elastseks ja peale kreemi imendumist on see pehme ja siidine. 
Meigi aluskreemina see mulle ei sobi, BB kreem hajub väga ebaühtleselt laiali ja tulemus jääb laiguline, aga usun, et väga hästi sobib see aluskreemiks mõnele kuivemalt jumestuskreemile (Loreal True Match nt).
Mitte üks ainus halb sõna minu poolt, sest oma eesmärki see täidab ja isegi rohkem veel! 

Tootel on mitu erinevat varianti soetamiseks, mina sain proovimiseks testerpakendid, millest jätkus u kolmeks kasutuskorraks.
Toote testri saad tellida http://www.looduskosmeetika.ee/ hinnaga 1.40 eur.
30 ml täissuuruses toote saad tellida http://www.looduskosmeetika.ee/ hinnaga 29.15 eur.
Hindeks 5/5

2) Santaverde sügavniisutav Aloe Vera näogeel
Mis tootega on tegu?
Santaverde sügavniisutav geel parandab näonaha struktuuri ja niisutab nahka sügavuti. Meeldiva, kergelt magusa lõhnaga geel on kombinatsioon nahka helendavast leedrist, kuningkepiõlist ja toitvast mangovõist, taastab intensiivselt naha niiskustasakaalu. Annab nahale loomulikku elastsust, tugevdab ja silub ebatasasusi. Suurepärane eelniisutus kõigi nahatüüpide korral!
Peale toote proovimist tekkis küsimus, kuidas ma selleta üldse hakkama sain? See toode äratab hommikul mind täielikult üles ja võluväel kaob padjanägu. Toote kirjelduses sellist lubadust küll pole, aga minu puhul toimib see nii. Väga hea toode meigi alla, sest see kuivab ruttu ja imendub kibekiirelt naha sisse, jättes näo siidiselt pehmeks (just nagu kreem). 
Lõhna poolest erinevad nad kreemiga pisut, sest geelist on tunda sellist kerget piirituse lõhna. Mind see õnneks ei häiri, sest aaloe vera lõhn on sellest tugevalt üle. Samuti jätab see naha kuivalt niisutatuks. Oeh see oli paha väljend, aga kui võrrelda kreemiga, siis kreem jätab sellise kihi nahale (mis pole halb), aga geel imendub täielikult naha sisse ja selle tõttu on see suurepärane kasutamiseks meigi alla. 
Toodet kulub tegelikult väga vähe, sest see on väga vedel, seetõttu piisab vaid näpuotsatäiest, et kogu nägu kaetud saaks. 
Sellel tootel on samuti olemas mitu erinevat varianti:
Toote tester http://www.looduskosmeetika.ee/ hinnaga 1.40 eur.
5ml toode http://www.looduskosmeetika.ee/ soodushinnaga 4.42 eur (tavahind 5.20 eur).
Täissuuruses 30ml toode http://www.looduskosmeetika.ee/ hinnaga 29.15 eur.
Hindeks 5/5

Oh ei see pole veel kõik, üks tore pakkumine ka minu lugejatele! :)
Kõik kellel tekkis antud toodete vastu huvi, saavad neid soetada -15% soodsamalt! Samuti laieneb soodus ka kõikidele teistele looduskosmeetika.ee netipoe toodetele.
Sooduskood - Looduskosmeetika.ee
Koodiga saavad kõik lugejad oma tervelt ostukorvilt -15% soodustust . Soodustus kehtib kõikide brändide kõikidele toodetele (31 erinevat brändi, tooteid valikus üle 1500). Sooduskood kehtib vaid täishinnaga toodetele. 
Kiirusta, sest sooduskoodi saad kasutada 5. veebruarini (k.a)
Ära jäta võimalust kasutamata ;)

Suur tänu Natural Me Kristelile, kes minuni need suurepärased tooted toimetas! :)

Homses DIY rubriigis magusad üllatused!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Andestust, et see kommentaar siia postituse alla ei käi, aga siiski pean vajalikuks mainida, et Sul ei lase google kaudu join this site'da :) (vähemalt mul) ja see on juba mitmendat päeva/nädalat? Viskab ainult teksti:

    We're sorry...

    We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See ongi kahjuks Bloggeri enda viga ja juba kestnud mitmeid kuid. Kui aga soovid liituda siiski google kaudu, siis selle "Join this site" üleval on nupp "Follow" mis peaks toimima :)

      Kustuta