Tootearvustus: Alfaparf Yellow juuksehooldustooted

veebruar 27, 2014

Hei armsad, ma vabandan, et olen pidanud niiiiiiii kaua eemal olema kooli tõttu, kuid püüan nüüd ikka tihedamini siit läbi astuda.
veebruari algul, sain suuuuuuureee pakikese Arangur Grupilt (http://arangur.ee/), mis oli täis mitmeid Alfaparf Yellowi tooteid. Ma olin eelnevalt lugenud blogidest väga palju arvustusi nende juuksevärvidest, kuid mitte juuksehooldutoodetest, seega oli mulle kõik täiesti uus. Minule aga saadeti üks "ravipakike", mis koosnes väga paljudest tervendavatest toodetest, mida minu juuksed väga-väga vajasid.
Saadetis oli väga kaunilt pakitud ja oh milline rõõm oli seda avada.

Kui olin lipsukese lahti teinud avanesid mulle omakorda veel väikesed armsad pakikesed, mis olid nunnude pildikestega kaunistatud ja lipsukestega kinni seotud. Kohutavalt armas lihtsalt.. ma olen sõnatu! :)
Nüüd aga paki sisu juurde: 
Pakki kuulusid: 
  • Alfaparf Yellow Repair Fortifying Mask, 250 ml
  • Alfaparf Yellow Hydrate Intensive Mask, 50 ml
  • Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion 6x15 ml
  • Alfaparf Yellow Shine Intensive Treatment 2x15 ml
  • Alfaparf Yellow Hydrate Deep Weekly Treatment 2x13 ml
  • Maiustamiseks Geisha šokolaad (oeh kui palju sellised pisikesed asjad plusspunkte juurde annavad)
Eraldi arvustuse teen ainult Alfaparf Yellow Repair Fortifying Maski ja Alfaparf Yellow Hydrate Intensive Maski kohta, ampullidest teen aga ülevaate segudena.


1) Segu Alfaparf Yellow Repair Fortifying Mask + Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion
+ Alfaparf Yellow Shine Intensive Treatment

Oma üsnagi paksudes juustes panin igat ampulli 1/3 ning Alfaparf Yellow Repair Fortifying Maski umbes pähklisuuruse koguse. Selleks, et tooted paremini seguneksid kasutasin mina sellist "kloppimise" tehnikat, sest mask on ise vägagi paksu koostisega ja lihtsalt segades ei taha väga kergelt seguneda.
Kuna segu oli mul topisikeses kokku segatud oli seda veidikene ebamugav peale kanda ja väike osa läks ka raisku :(
Lõhna kohta ütleksin nii palju, et see on üsnagi eriline, kuid mitte magus, mis hullusti nina peale hakkab, kuid minul on tükk tegu olnud antud toodete lõhnadega harjumisega. Need pole sugugi ebameeldivad aga veidikene ebaharilikud ja terve päev tundsin ma seda lõhna, sest see oli niivõrd harjumatu. Peale 4 pesu Alfaparf Yellow toodetega on aga asi hakanud paremuse poole liikuma ja ma olen vaikselt ära harjunud juba.
Segu muudab juuksed väga-väga pehmeks, kergesti kammitavaks, kohevaks ja lisab läiget. Juuksed näevad peale kasutamist palju tervemad välja. 
Kindlasti märkate suurt erinevust ka pildilt:

Segus kasutatud ampulli arvustus:
Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion
Mis tootega on tegu?
Tugevdav ja sügavuti taastav seerum kahjustatud juustele. Karbis: 6 tk * 15 ml
Intensiivne ja efektiivne šokiteraapia, mis toidab ja annab jõudu kuivadele, habrastele ja/või keemiliselt või kuumaga töödeldud juustele. Seritsiin, Aloe Vera ja keramiidid taastavad juuste struktuuri, andes neile tervisliku läike ja ilu. 

Koostis
Kastoorõli. Teeb juuksed kammitavaks ja kohevaks, soodustab juuste kasvu, annab juustele läike. Kastoorõli on tõhus juuste niisutaja
Nisuproteiinid. Muudavad juuksed läikivamaks ja kergemini hooldatavaks. Nisuproteiinid tõhusalt niisutavad ja tugevdavad kahjustatud juukseid
Aloe Vera. Taimne ekstrakt, mis sisaldab rikkalikus koguses vitamiine, mineraale ja aminohappeid. Aloe Vera annab juustele niiskust
Keramiidid, mis loovad tõhusa kaitsebarjääri igale juuksekarvale. Kreem annab juustele elastsuse ja läike, hoides ära juukseotste lõhenemise
Seritsiin. Seritsiin on valk, mille alusel fibroiini filamendid toodavad loomulikku siidi. Seritsiin toidab juukseid ja katab juuste kutiikula. Tulemuseks on siledad, elujõulised ja säravad juuksed.

Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion ampulli kasutamine, teeb kõikidest segudest imesegu, mis mõjub juustele vägagi taastavalt ja minu juuksed on küll pöidlad püsti ja ootavad igakell seda toodet uuesti enda peale. 
Küll-aga ei tohiks seda kasutada väga tihti, sest muidu lähevad juuksed väga kiirelt mustaks. Mina hakkan seda kasutama 1-2 kord(a) kuus. 
Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion ampulle saab tellida http://arangur.ee/ hinnaga 9.60 eur. 
Ampullidele hindeks: 8/10

 Segu Alfaparf Yellow Repair Fortifying Mask + Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion 
+ Alfaparf Yellow Shine Intensive Treatment hindeks 9/10


2) Segu Alfaparf Yellow Hydrate Intensive MaskAlfaparf Yellow Hydrate Deep Weekly Treatment  + Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion
Taas tegin segu, kus Alfaparf Yellow Hydrate Intensive Maski panin pähklisuuruse koguse ja ampulle 1/3 tervest ampullist.
See oli segu, millele seadsin väga kõrged ootused, sest see peaks olema ju parandav, niisutav ja veelkord niisutav? Paraku aga jäid peale pesu minu juuksed üsanagi kuivaks ja ainuke muutus oli kohevuses. Sellegipoolest oli juukseid hea ja pehme kammida. 
Ka pildilt on näha ainukese muutusena kohevust: 

Segus kasutatud ampulli arvustus:
Alfaparf Yellow Hydrate Deep Weekly Treatment 
Mis tootega on tegu?
Intensiivne iganädalane hooldusvahend juuste niisutamiseks. Karbis: 6 tk * 13 ml
Sügavuti toimiv ja kauakestev vahend juuste šokiteraapiaks. Efektiivne kokteil, mis koosneb niisutavatest ja toitvatest komponentidest nagu Aloe Vera, viigimarjaekstrakt ja mandliõli, annab juustele pehmuse ja elastsuse, taastades nende niiskustasakaalu.
Koostis
Kastoorõli. Teeb juuksed kammitavaks ja kohevaks, soodustab juuste kasvu, annab juustele läike. Kastoorõli on tõhus juuste niisutaja
Niisuproteiinid. Muudavad juuksed läikivamaks ja kergemini hooldatavaks. Nisuproteiinid tõhusalt niisutavad ja tugevdavad kahjustatud juukseid
Aloe Vera. Taimne ekstrakt, mis sisaldab rikkalikus koguses vitamiine, mineraale ja aminohappeid. Aloe Vera annab juustele niiskust
Magusa mandli õli. Kerge õli, mis on valgu-, vitamiini- ja mineraalainerikas. Sobib hästi tuhmide, elutu ja rikutud juuste hooldamiseks. Mandli õli elustab juukseid, andes nendele pehmuse, sära ja läike.
Koostisesse kuuluv viigimarjaekstrakt niisutab juukseid ja teeb need pehmeks ja sõnakuulelikuks, kaitstes neid ümbritseva keskkonna kahjulike mõjude eest.

Erilist kiidulaulu ma selle toote koht küll nüüd laulda ei oska, sest segud, milles antud toodet kasutasin ei teinud minu juustega midagi erilist. Veidikene pehmemaks küll, aga midagi uut ja jalustrabavat küll silma ei hakanud. Samas ei teinud ka see midagi halba, seega üsnagi neutraalne toode minu juuste puhul.
Alfaparf Yellow Hydrate Deep Weekly Treatment ampulle saab osta http://arangur.ee/ soodushinnaga 5.50 eur (tavahind 9.60 eur).
Ampullidele hindeks 5/10

Segu Alfaparf Yellow Hydrate Intensive Mask + Alfaparf Yellow Hydrate Deep Weekly Treatment + Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion hindeks 6/10.


3) Alfaparf Yellow Hydrate Deep Weekly TreatmentAlfaparf Yellow Shine Intensive Treatment +Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion + Alfaparf Yellow Hydrate Intensive Mask
Segu taas 1/3 ampullide sisust ja kahjuks pean ütlema, et ka see on segu, mis minus erilist eufooriat ja vau-efekti ei tekitanud. Otseloomulikult pehmendas see juukseid nii nagu kõik Alfaparf Yellow tootesarja (üks toode on siiski erand). 
Mulle meeldis selle segu puhul see, et juuksed läksid libedamaks ja need olid katsudes vägagi siidpehmed. Sellega siidisusega käis loomulikult ka käsikäes kerge kammitavus, kuid ma oleksin natukene rohkem oodanud, sest Arangur ise nimetas seda segu tõeliseks šokiteraapiaks. Selle tõttu seadsin ehk liiga kõrged ootused ja kriteeriumid :(
Pildil erilist vahet märgata pole, küll aga oli seda tunda katsudes :)
Segus kasutatud ampulli arvustus:
Alfaparf Yellow Shine Intensive Treatment
Mis tootega on tegu?
Intensiivne hooldusvahend, mis annab juustele sära. Karbis: 6 tk * 15 ml
Oliivõli mikroosakesed ja F-vitamiin tugevdavad juuste lipiidikihti, täites poorsed piirkonnad, mille tõttu juuksed tuhmid välja näevad. Säratoonik katab juuste kutiikula, andes neile silmapilkselt särava läike. Juba peale esimest kasutuskorda on juuksed läikivamad, elastsemad ja pehmemad.
Koostis
Linaseemne ekstrakt. Parandab juuste struktuuri, aitab juuste väljalangemist peatada ja soodustab juuksekasvu. Tugevdab kahjustatud juukseid.
Valgustpeegeldavate mikroosakestega rikastatud oliivõli tõmbab ligi ja peegeldab valgust, andes juustele väljendusrikka läike. Juuksed muutuvad pehmeks ja siidiseks. Tugevdab peanahka.
Vitamiin F tagab koheselt juustele terviklikkuse, elastsuse, erakordse sära ning muudab need kergesti kammitavaks.

Toode võib esmapilgul tunduda natukene hirmutav, sest see on täiesti sinist värvi ja lõhnalt meenutab minu jaoks natuke piiritust, kuid juustel toimib imeliselt.
 Tänu sellele tootele ilmus juustele tõesti kaunis läige, mis püsis kuni järgmise pesukorrani. Kui näiteks teised segud niisutasid juukseid ja panid need selle abil üheks päevaks läikima, siis Alfaparf Yellow Shine Intensive Treatmenti kasutamine erinevates segudes tagasi pikema läike. Nagu ka kirjelduses mainitud, muudab see juuksed kergesti kammitavaks ja seda see tegi tõepoolest.
Alfaparf Yellow Shine Intensive Treatment ampulle saab tellida http://arangur.ee/ soodushinnaga 5.50 eur (tavahind 9.60 eur).
Ampullidele hindeks 7/10

Segu Alfaparf Yellow Hydrate Deep Weekly TreatmentAlfaparf Yellow Shine Intensive Treatment +Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion + Alfaparf Yellow Hydrate Intensive Mask Hindeks 7/10.


4)Segu Alfaparf Yellow Shine Intensive Treatment+Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion
Segu koosnes 2/3 Alfaparf Yellow Shine Intensive Treatment ampullist ja 1/3Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion ampullist
Nii nagu ka esimene segu on ka see minu lemmik neist kõigist. See tegi juuksed niii nii pehmeks,et raske oli oma käsi eemale saada. Seda segu on isegi raske kirjeldada, sest see tegi juuksed ka väga siidiseks ja läikivaks ning samuti tekitas väga kaunid lokid. Otseloomulikult olid juuksed peale pesemist vägagi kammitavad ja tervemad.
Kuna segu on väga toitev ja taastav tegi see juuksed kahjuks juba 2. päevaks väga mustaks, kuid maski head küljed ületavad selle pisikese vea. 
Tulemuste paremaks mõistmiseks lisan taas fotosüüdistuse
Alfaparf Yellow Shine Intensive Treatment+Alfaparf Yellow Repair Restructuring Lotion segu hindeks 8/10.


5)Alfaparf Yellow Repair Fortifying Mask
Mis tootega on tegu?
Tugevdav ja taastav mask kahjustatud juustele. Asendamatu vahend kurnatud, kahjustatud ja nõrkadele juustele. See on veel üks juuste taastamise etapp. Eriti hästi sobib ületöödeldud juuste taastamiseks (bolndeerimine, keemiline lokkimine, regulaarne elekrtiliste ilutarvikute kasutamine jne). Naturaalsed ekstraktid toidavad ja tugevdavad juukseid, taastades nende struktuuri ja andes neile läike, tervise ja ilu.
Koostis
Nisuproteiinid
. Muudavad juuksed läikivamaks ja kergemini hooldatavaks. Nisuproteiinid tõhusalt niisutavad ja tugevdavad kahjustatud juukseid.
Keramiidid, mis loovad tõhusa kaitsebarjääri igale juuksekarvale. Mask annab juustele elastsuse ja läike, hoides ära juukseotste lõhenemise.
Aloe Vera. Taimne ekstrakt, mis sisaldab rikkalikus koguses vitamiine, mineraale ja aminohappeid. Aloe Vera annab juustele vajalikku niiskust ja rahustab peanahka.
Maisiõli. See õli on elutute ja raskelt kammitavate juuste lemmik. Niisutab, annab tervist ja elujõudu, paneb juuksed särama.

Toode on ideaalne kasutamiseks erinevates segudes, kuid minu juustele mõjus see eraldi kasutades üsnagi laastavalt. Ma ei kujutagi ette, millest selline probleem võis tekkida. Peale pesu olid mu juuksed nii kuivad, et isegi siis kui pubekana neid igapäevaselt sirgendasin polnud olukord nii hull. Juuste kammimine oli pea võimatu, sest igal pool olid ainult pusad ja see kogu protsess oli niivõrd kuiv, et pidin iga hommik ja õhtu turgutama juukseid seerumitega, et nad vähegi elusama välimuse jätaksid. 
Võib-olla ei sobinud see toode minu juuksetüübiga eraldi kasutades, kuid ometigi jättis perfektse tulemuse koos erinevate ampullidega, seega jätkan kasutamist, aga kindlasti millegagi koos. Ehk võis probleem tekkida ka sellest, et Alfaparf Yellow Repair Fortifying Mask ei sobinud kokku minu šampooniga. 
Alfaparf Yellow Repair Fortifying Maski saab tellida http://arangur.ee/ hinnaga 8.30 eur.
Hindeks 4/10


6)Alfaparf Yellow Hydrate Intensive Mask


Intensiivne niisutav mask väga kuivadele juustele.
Hydrate Intensive mask on tõhus juuste niisutaja. Effektiivselt niisutab väga kuivi, elutuid juukseid, taastades need ja muutes need pehmemaks, siledamaks ja tervemaks.
Koostis
Koostisesse kuuluv viigimarjaekstrakt niisutab juukseid ja teeb need pehmeks ja sõnakuulelikuks, kaitstes neid ümbritseva keskkonna kahjulike mõjude eest.
Pantenool (vitamiin B5) niisutab juuksekarvu, muutes need pehmeks ja kuulekaks. Pantenool annab juustele kohevust ja hoiab ära juukseotste lõhenemise
Aloe Vera. Taimne ekstrakt, mis sisaldab rikkalikus koguses vitamiine, mineraale ja aminohappeid. Aloe Vera annab juustele niiskust ja rahustab peanahka.
Mulle meeldib selle toote juures väga selle tekstuur, see on väga mõnusalt paks ja seda on väga kerge oma tiheduse tõttu peale kanda. Samuti meeldib mulle selle lühike ooteaeg (paar minutit).
Juuksed teeb see väga niisutatuks ja pehmeks. Siidiseks ehk mitte (erinevalt teistest toodetest) ja ka kammitavus ei torka eriliselt silma, kuid juuksed tunduvad palju tervemad oma struktuuri poolest. Alfaparf Yellow Hydrate Intensive Maski iseloomustab kõige rohkem see, et juuksed säilitavad oma vormi ja kuju ning soeng püsib väga hästi koos (minul antud juhul krunn). Juuksed ei ole libedad ja seega on neid lihtne soengusse sättida.
Üks suur pluss, mis seda toodet tesitest eristab on see, et sellel on ainukesena Alfapart Yellow tootesarjast kõige meeldivam lõhn. ma lausa jumaldan seda! :) 
Eks vaadake ise, kuis tundub?
Oh ärge pange tähele juukseid "enne" pildil, krunni tõttu nad sellised sorakad ongi :D

Alfaparf Yellow Hydrate Intensive Maski saab tellida uskumatu soodushinnaga 3.90 eur (tavahind 8.30) http://arangur.ee/-st (kasutage võimalust, sest see toode on uskumatult hea!)
Hindeks 10/10


Oeh, pikk postitus üle pika aja, loodan, et selle lugemine teid ära ei kurnanud. Suur aitäh Arangurile, kes minuni nii põnevad tooted tõi!
Kirjutamiseni,
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. heii, kas hairbell juuste šampoon ja palsam on head ?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Heii, jaa on küll, lausa väga head, olen neist oma blogis kirjutanud, samuti Facebooki lehel ja 4 kuuga on juuskekasv minul 11 cm :)

      Kustuta
  2. kas seda on võimalik ainult tellida või saab kuskil poest ka osta ? tead Sa ? :)

    VastaKustuta