Tootearvustus: ütle EI igasugustele kemikaalidele Nonique toodete abil

juuli 21, 2014

Täna kui ma bussiga sõites praeguse postituse kokkupanemise peale mõtlesin, siis mõistsin, et viimasel ajal olen üheks suureks looduskosmeetikafänniks saanud. Muu kosmeetika nagu isegi ei tõmba enam.. kõik see keemiat täis toodang.. Täna räägiksin samuti looduslikust kosmeetikast, mis on pärit veebilehelt www.allorganic.ee. Varem sai sealt lehelt küll tooteid tellida, kuid nüüd on nad vaid edasimüüjad, kuid nende tooteid leidub igal pool üle Eesti. Müügikohad leiad siit!
Kuna toodete kohta eraldi veel informatsiooni kodulehel pole räägiksin üldiselt Nonique sarja toodetest.

Nonique looduskosmeetika
Parim, mida loodus pakub!
  • Ei sisalda loomset päritolu koostisosi (veganisõbralik)
  • Ei sisalda palmiõli (loodussäästev)
  • Ei sisalda sünteetilisi koostisosi ega kunstlikke lõhnaaineid
  • Ei sisalda naftasaadusi (parafiinivaba)
  • Ei sisalda kunstlikke värvaineid
  • Ei sisalda PEGi (polüetüleenglükool), parabeene ega silikoone.
Nonique on kaasaegne looduskosmeetika, mis sisaldab unikaalseid looduslikke aktiivsed koostisaineid, lõhnab imeliselt ning sobib igale nahatüübile. Värskendav nahahooldussari sisaldab India nonipuu marjadest ja lehtedest pärinevaid tõhusaid nahka hooldavaid toimeaineid, mis muudavad Sinu naha terveks ja jume säravaks.Toodete veganisõbralik koostis ei sisalda loomse päritoluga koostisosi, sünteetilisi koostisosi, kunstlikke värvaineid ega naftasaadusi.

Nonique tootesari on välja töötatud arvestades BDIH standardile ning vastab rangetele kvaliteedinõuetele. Nonique’i kosmeetikatoodetes on kasutatud ainult sertifitseeritud mahepõllumajandusest pärinevaid looduslikke koostisosi.

Toodete kvaliteeti kinnitavad nahaarstid, allergoloogid ning paljud vabatahtlikud testijad. Tooted on veganisõbralikud, sest ei sisalda loomset päritolu koostisosi ega ole testitud loomadel.

Nonique loodustsäästev suhtumine tagab selle, et toodetes ei ole kasutatud palmiõli, mille tootmine on ohtlik keskkonna jätkusuutlikusele. Nonique tootmisel pööratakse suurt tähelepanu ka keskkonnasäästlikusele - kõik tooted ja nende pakendid on valmistatud Saksamaal 100 km raadiuses.

1) Nonique Tropical näopesukreem
Mis tootega on tegu?
Tropical näopesukreem sisaldab nahka toitvat võiseemnikuõli (shea-või)* ja kakaovõid*. Lisaks kombinatsiooni nonilehtedest*, aaloest*, kookosõlist*, babassuõlist* ja ananassidest*. Hõrgu ananassi-, guajaavi- japinacoladalõhnaga näopesukreem sobib kõikidele nahatüüpidele.
Näopesukreem eemaldab tõhusalt näolt, kaelalt ning dekolteepiirkonnast kogunenud mustuse, surnud naharakud ning on vabade radikaalide vastane. Puhastatud nahk saab taas hingata.
* Kontrollitud mahepõllumajandusest

Näopesukreemiga oli see minu teine kokkupuude ja eelmise BiO2You näopesukreemi kiidulaulu ehk mäletate praeguseni. Võin juba ette hoiatada, et ega tänane arvustus sellest paljugi ei erine.
Ma olen lihtsalt a r m u n u d näopesukreemidesse ning eriti Nonique omasse, sest sellel on niii meeletult hea troopiline ja suvine lõhn, mis jääb naha külge ka peale pesu. Samuti on minu padi troopilistesse lõhnadesse mähitud antud toote aroomi tõttu, mis on muidugi ainult positiivnee!!! 
Pestes ei vahuta toode üldse, mitte grammigi, samas võiks sellest ju järeldada, et toodet kulub palju, kuid vastupidi. Piisab sõrmeotsatäiest näopesukreemist ja sellega saab näolapikese kenasti sissemääritud. 
Maha on seda samuti väga kerge pesta - sama kerge kui peale kanda :) :) Ja peale pesu on nägu niiiii siidine, sile ja tõeliselt niisutatud, kreemitamist ei vaja te kohe kindlasti mitte, seda võin ma lubada! 
Kuna näopesukreem on väga niisutav, siis igapäevaseks kasutamiseks ma seda siiski ei võta, muidu saab nägu ehk üleniisutatud, seega kasutan toodet 3-4 korda nädalas.
Mainiksin ära ka seda, et olen toodet kasutanud 3 korda ja näonaha olukord on oluliselt paremaks muutunud, veel üks põhjus, miks seda toodet armastada ja k i n  d l a s t i uuesti osta, sest see on ikka meeletult odava hinnaga võrreldes sellega, kui kvaliteetne toode see on :)

Nonique näopesukreem on saadaval Kuressaare, Tallinna ja Tartu kaubamajas ning ka http://mia24.ee/ netipoes hinnaga 5,30 eur.
Hindeks 10/10

2) Nonique silmaümbruskreem Intensive
Mis tootega on tegu?
Kreem hellitab õrna silmaümbruspiirkonda rikkalikult niisutava kombinatsiooniga nonimarjadest*, aaloest*, oliiviõlist*, avokaadoõlist* ja jojoobiõlist*. Värskendava laimi- ja oliiviõitelõhnaga.
Sügavuti niisutav silmakreem taastab tõhusalt silmaümbruse nahka ning kaitseb seda liigse kuivuse eest. Silmakreemis sisalduvad bioaktiivsed koostisosad muudavad silmad taas säravaks.
Kanna hommikuti ja õhtuti eelnevalt puhastatud nahale.
* Kontrollitud mahepõllumajandusest.
Ma ei ole oma elu jooksul väga paljude silmaümbruskreemidega kokku puutunud. Tegelikult peale selle veel ainult ühega, seega ärge nurisege minu kehva silmaümbruskreemi arvustuse üle. 
Nonique silmaümbruskreem on väga mugavas tuubis, mille otsas on väga hea ja peenike aplikaator, millega on väga kerge toodet silmaümbrusesse kanda. Samuti on tuub päris suur võrreldes sellega, kui meeletult vähe toodet kulub. Pakendis on 15ml. 
Lõhna poolest samuti väga looduslik ja suvine nagu ka näopesukreem. Lõhn meenutab midagi tsitruselist - ilmselt laimi, sest see on toote pakendile ilusti peale trükitud. 
Kreem ise on tekstuurilt päris kerge ja õhuline ning ideaalne silmaümbrusesse, sest see on minu arvates väga hirmus tunne, kui silmaümbrused on mingit rasvast möksi täis (see on ka põhjus miks ma olen täielikult loobunud igasugustest õliga silmameigieemaldajatest). Kuna kreem on väga kerge koostisega imendub see päris kiiresti ja ei ole probleemi ka siis, kui toode peaks sattuma silma. Minul ei tekitanud see mingisugust ärritust, isegi mitte nutma ei ajanud :')
Ma olen toodet tänaseks nii umbes nädal aega kasutanud ja mul olid seatud ka väieksed eesmärgid. Ma tahtsin saada lahti oma lilladest silmaalustaest ja väikestest kortsukestest, kuid paraku pidin tõdema, et mu tumedate silmaaaluste vastu ei aita mitte miski (ilmselt peab ikka hakkama rohkem vett jooma nagu mulle on 1000x soovitatud), kuid jällegi ajas see minema pisikesed kortsud, mis on tekkinud (loodame et mitte) vanusest või suvisest päikesest. 

Nonique silmaümbruskreem on saadaval Kuressaare, Tallinna ja Tartu kaubamajas ning http://mia24.ee/ netipoes hinnaga 8,40 eur. 
Hindeks 8/10

Soovitan soojalt Nonique tooteid neile, kes soovivad soodsa hinna eest looduslikku ja säilitusinetevaba kosmeetikat :)
PS: Mia24.ee e-poest saab sooduskoodiga ILUEXPRESS10 oma ostukorvilt allahindlust tervelt 10% :)

Eliise

You Might Also Like

0 comments