Tootearvustus: valge ja pehme kehahoolitsus Avonilt

detsember 18, 2014

Minu sülle on potsatanud sõna otseses mõttes tuub lund. Kõlab tobedalt, aga Avonilt saadud Skin So Soft kehakreem näeb oma pakendi disaini tõttu juba nii talvine välja, et kangesti tekib tahtmine selle kohta "lumine kreem öelda", kuid eks me saa teada, kas tegemist on pehme lumevaiba või karmi jäitega naha jaoks :)

Avon Skin So Soft Fusions kehakreem

Ma pean veelkord mainima, kui väga mulle selle kehakreemi disain meeldib. Kuldne, valge ja helesinine - ideaalne ja puhas kooslus. 200ml pudelikeses on samuti üllataval kombel pooleldi helesinine ja pooleldi valge kreem, mis on imehea lõhnaga, selline... tüüpilise näokreemilõhn segatuna millegi magusaga (pakendilt lugesin välja, et koostises on mandel, jojoba ja glütseriin).
Kreem on oma tekstuurilt keskmise paksusega, kuid juba esimest näpuotsatäit nahale pigistades on tunda, et suurem osa kreemi koostisest on kas vesi või miskit muud meeletult niisutavat.
Kreem on naha parim sõbrake külmade ilmadega. See on justkui pehme vatitekk keha pinnale. Kreem teeb naha niii uskumatult pehmeks ja niivõrd niisutatuks. Mis peamine, see imendub kiirelt naha sisse ja ei tekita seda ebameeldivat kleepuvustunnet, kui tahaks ruttu ruttu riided selga panna, aga ei saa, sest kreem pole täielikult naha sisse tõmmanud. 
Lisaks siidisusele jätab see naha meeldivalt lõhnama mitmeteks tundideks. Lisaniisutust vajaks nahk paari päeva pärast (olenevalt nahatüübist). 
Ma ei oskagi öelda, millisele nahatüübile see kreem ideaalne oleks, sest see pole liigniisutav, ei kuivata nahka ja on selle vastu väga hell, seega julgen seda teõpoolest kõigile soovitada.
Üks mõnus-mõnus avastus taaskord kehakreemide maailmas, eriti külmemateks perioodideks :)

Hindeks 10/10

Hoidke end kullakesed!
Eliise

You Might Also Like

0 comments