Tootearvustus: taas puuviljasest, taskukohasest ja imelisest Nonique'st

veebruar 09, 2015

Täna kirjutaksin ma teile üle pika aja taas millestki, mis on looduslik ning mis teeb nahale kuhjaga pai. Räägin taas Nonique toodetest, mis on minu südamed võitnud juba suvest saadik, kui sain proovida selle firma silmaümbruskreemi ja näopesukreemi. Neist viimane oli ka minu selleaastastes ilulemmikutes. Kuid meeldetuletuseks neist kahest postitus on siin: 
Nonique tooted on just need, mida ma püüan üha rohkem ja rohkem oma igapäevastesse kosmeetikatoodetesse tuua, sest nende valik on äärmiselt suur, toodete kvaliteedis ei pea pettuma, need lõhnavad i m e l i s e l t, need on äärmiselt taskukohase hinnaga ning mis peamine - need on kõikidest teistest kosmeetikatoodetest palju puhtamad.
Kuid vaatame nüüd täpsemalt, mis nendes erksavärvilistes pudelikestes peitub:
1) Nonique Intensive Bodylotion - Intensiivselt niisutav ihupiim
Mis tootega on tegu?
Intensiivselt niisutav ihupiim sobib eriti hästi kuivale nahale. Värske laimi- ja oliiviõitelõhnaline kehahooldus sisaldab rikkalikkult niisutavat kombinatsiooni nonimarjadest*, aaloest*, oliiviõlist*, avokaadoõlist* ja mandliõlist*.
Igapäevaelus puutume sageli kokku paljude nahka kuivatavate teguritega. Seetõttu on Nonique Intensive toodetesse lisatud tugevalt niisutavate omadustega mahemandliõli ja teisi looduslikke komponente, mis pakuvad kuivale ja stressis nahale kogu päeva vältel niisutust ning kaitset.
* Kontrollitud mahepõllumajandusest.

200ml tuubis on hapukas tsitruselõhnaline (pigem vist ikka laimilõhnaline) kreem, mis on oma koostiselt üsnagi kreemjas ja kerge tekstuuriga, mis tagab kreemi mugava kasutuse. Seda on imelihtne naha sisse hõõruda ning samuti kuivab see meeletu kiirusega.
Tulemuseks on siidpehme nahk, mis on meeletult elastne ja otseloomulikult - ülimalt meeldiva lõhnaga, mis pole tõesti ka ime, sest kreemis sisalduv laim annab nahale väga värske ja meeldiva lõhna. 
Küll aga on natukene kurb see, et nahk ei püsi väga kaua niisutatuna. Mul pole küll väga kuiv nahk, kuid siiski kui olin hommikul kreemi määrinud tekkis õhtul tunne nagu poleks tükk aega oma keha millegi kosutavaga poputanud. 

Nonique Intensive Bodylotion - Intensiivselt niisutav ihupiim on saadaval http://www.allorganic.ee/, Tartu ja Tallinna Kaubamajades ning veel paljudes teistes edasimüügikohtades hinnavahemikus 9-10 eur.
Hindeks 7/10


2) Nonique Intensive Hand Care - Intensiivset niisutav kätekreem
Mis tootega on tegu?
Niisutava ja kaitsva efektiga kätekreem sisaldab parimat, mida loodus pakub. Selles on intesiivselt niisutav kombinatsioon nonilehtedest*, aaloest*, avokaadoõlist*, võiseemnikuõlist (shea-võist)* ja oliiviõlist*. Kätekreemil on värskendav laimi- ja oliiviõitelõhn.
Õrn kätekreem on välja töötatud kuivade ja karedate käte hoolduseks. See niisutab rikkalikult ja kaitseb käte nahka kuivuse eest. Värskendava lõhnaga kreem imendub kiiresti, muudab naha sametiselt pehmeks ja kaitseb käte nahka terve päeva vältel.
* Kontrollitud mahepõllumajandusest.

Kätekreem on küll samast sarjast, pudel on täpselt sama disainiga, kuid siiski on juba tuubi avades tunda erinevust lõhnas. Kätekreemi lõhn sarnaneb pigem aaloe verale ja võib-olla ehk ka mõnele lilleõiele, kuid siiski jään esimese variandi juurde, sest koostises lilli märgitud pole.
Kreem ise on aga rammusa koostisega ja üsnagi paks ja tihe, mistõttu on see tõesti üks mõnus turgutaja külma käes kannatanud kätele.
Tulemuseks on tõesti väga tugev niisutus ja käed on mässitud kui mõnusa vati sisse, sest kreem annab kätele ka kerge kaitsekihi, kuid ometigi suudab kreem väga südavale käte sisse peitu pugeda, et ikka kõik naharakud saaksid oma väljateenitud hoolitsuse kätte :)
Kreem jätab käed ka lõhnama ning annab neile hoolitsetud välimuse.

Nonique Intensive Hand Care - Intensiivset niisutav kätekreem on saadaval http://www.allorganic.ee/, Tartu ja Tallinna Kaubamajades ning veel paljudes teistes edasimüügikohtades hinnavahemikus 4-5 eur.
Hindeks 8/10


3) Nonique Extreme Energy Face Wash Gel - Värskendav näopesugeel
Mis tootega on tegu?
Näopesugeel sisaldab kombinatsiooni nonilehtedest*, aaloest*, guaraanast* ja avokaadoõlist*, mis puhastab poorid ning värskendab nahka. Passioni-, mango- ja greibilõhnaga näopesugeel sobib kõikidele nahatüüpidele.Pärast pikka päeva kontoris ihkab näo-, kaela- ja dekolteepiirkonnanahk värskendava ja puhastava hoolduse järele. Mahekasvatatud greibid eemaldavad tõhusalt mustuse ning aitavad ära hoida komedoonide ja vistrike teket. Värskendav ja niisutav näopesugeel eemaldab mustuse, surnud naharakud ning jätab nahale puhta ja värske tunde.
* Kontrollitud mahepõllumajandusest.

Kui ma nüüd aus olen, siis ma olin iseendaga lausa diili teinud, et kui mu troopiline Nonique näopesukreem otsa saab, siis ostan endale hoopis selle vitamiinipommi asemele ja oh imet - ühel ilusal reedel see minuni ise jõudiski.
Näopesugeel on nii nii mõnusa magusa greibilõhnaga, mis tõesti suudab juba ka lõhnameeli ergutada, räägimata näonahast...
Geel ise on minu arvates ehk natukene liiga vedel, minu jaoks oleks see täiesti perfektne siis, kui see oleks hästi tsipane paksem. Küll aga aitab geeli vedel olek toodet säästa - näopesugeeli kulub väga väga vähe, et terve nägu saaks greibilõhnaliste vahumütsikestega kaetud.
Geel peseb näo väga hästi puhtaks ning saab imehästi hakkama jumestuskreemi, silmameigi ja vähemjonnaka ripsmetuši eemaldamisel (veekindlatest see ilmselt jagu ei saa). Tulemuseks on siidpehme nahk, mis on krudisevalt puhas ja samuti ka säravam ning elava - nii uskumatu kui see ka ei tudnud. See suudab näole anda värske jume ja ka kerge puna. 
Natukene vajaks näopesugeel ka peale kasutust abikäsi niisutavalt kreemilt.

Nonique Extreme Energy Face Wash Gel - Värskendav näopesugeel on saadaval http://www.allorganic.ee/, Tartu ja Tallinna Kaubamajades ning veel paljudes teistes edasimüügikohtades hinnavahemikus 4-6 eur.
Hindeks 9/10

Aitäh armas Allorgnic tiim, et andsite mulle võimaluse oma lugejatele veelgi põhjalikumalt tutvustada oma suurt favoriiti naturaalkosmeetikavallas.
Ning teie hoidke silmad-kõrvad lahti, õige pea võidab üks minu lugeja omale ühe eriti kasuliku Nonique toote :)

Eliise

You Might Also Like

0 comments