Tooteravustus: minu esimene kogemus luksuslikuma kosmeetikaga Artistry'lt

aprill 06, 2015

Mõned nädalad tagasi võttis minuga ühendust https://www.amway-estonia.com/ esindaja, kes pakkus mulle testimiseks nende tooteid. Ma polnud varem kuulnud mitte sõnakestki sellisest brändist, kuid tuleb välja, et tegu on vägagi kvaliteetsete kosmeetikatoodetega, mis oma hinnaklassi poolest jäävad üle keskmise.

Teid ootavad ees kaks postitust nende toodete kohta. Tänases postituses räägin kevadise ja isegi suvise noodiga küünelakist ning ülimalt kaunist Little Black Dress meigipalettist, juttu tuleb brändist Artistry.

1) Artistry Little Black Dress lauvärvipalett
Mis tootega on tegu?
ARTISTRY™ Little Black Dress lauvärvipalett on uus piiratud koguses müüdav kaunis ploomitoonide palett, mis sisaldab valge, halli, veinipunase ja roosa lauvärvi erinevaid varjundeid – kõik kaheksa tooni on koos ühes elegantses mustas patenteeritud kompaktkarbis. Toonide valik võimaldab kergesti, mõne minutiga päevase jumestuse vahetada õhtuse vastu. Kompaktkarbis kaasas olev kahepoolse pintsli üks ots on lauvärvi ja teine silmapliiatsi pealekandmiseks.
Palett sisaldab järgmisi värvitoone:
1. Pearl Poolläbipaistev, särav, läikiv valge – sädelev
2. Candlelight Tolmune keskmise tumedusega kahvatulilla – sädelev
3. Evening Out Udune keskmise tumedusega terashall – sädelev
4. Midnight Siidjas keskmise tumedusega marjatoon – läikiv
5. Little Black Dress Klassikaline sügavmust sädelusega – sädelev
6. Glamour Sügav dramaatiline ploom – matt
7. Stiletto Metalliläikeline hele tinahall – läikiv
8. Sequin Pärljas kahvaturoosa – sädelev
See lauvärvikomplekt on just see mis mul puudu oli! Kõik õiged värvid üheskoos, nii heledad kui ka tumedad ning samas ka sellised toonid, millega oma meigile sära anda. 
Alustada tuleks muidugi sellest, kui vinge Little Black Dress meigipalett välja näeb. See on pakitud karbikesse, mille ümber on lakitud nahk. Kõige tipuks veel kuldne Artistry logo.
Karbi sees on suur (terve karbi laiune) ja mugav peegel, mida mina kasutangi lauvärvide peale panekul (pime nagu ma olen pean kogu aeg peeglit väga lähedal silmadele hoidma, et ma näeks, mida ma teen) samuti on komplektiga kaasas kahepoolne pintsel. Üks pool lauvärvi peale kandmiseks ning teine silmapliiatsi pealekandmiseks, kuid kui on endal olemas korralik pintslite komplekt, siis jäägu need kaks varuplaaniks hädajuhtudel.
Komplektis on 8 värvi, mõned neist säravad, mõned matid. Värvitoonid on kirkad ja kaunid, kuid selleks, et need ka silmalaul erksad jääksid, soovitan alla kanda primerit. Ilma primerita tuleks peale kanda väga paks kiht ning see paraku ei jäta just kõige ilusamat tulemust.
Kõige heledam toon Pearl on aga nii hele, et mina kasutan seda ainult läike lisamiseks. Silmanurgas jääb see liiga liiga nähtamatuna. Küll aga sätendab see väga tublisti. Kui rääkida aga kõige tumedamast toonist ehk siis kerge läikega mustjas toon Little Black Dress siis ei ole ka see täiesti potivärv vaid pigem hallika ja musta segu. Lillakad toonid on aga üsnagi erksad ja eriti vägeva meigi saab teha mati ja lillaka Glamour’iga. 
Mis puutub aga toodete pealeandmisesse, siis natukene need siiski kipuvad pintsliseravast pudisema ning ettevaatlik tuleks olla ka hajutamisel, seda seetõttu, et värvi silmadelt maha ei pühiks, sest pigmendid lauvärvidel väga tugevad ilma primerita pole.
Püsivus on neil täiesti keskmine. Ligikaudu pool päeva peavad kenasti vastu, õhtu saabudes hakkavad ka toonid heledamaks muutuma ja väsima. Nii nagu teiste lauvärvidega, siis ei tasuks ka Artistry lauvärve kandes silmi kõvasti hõõruda, sest see teeb värvi pigmenti nõrgemaks. 

Artistry Little Black Dress meigipaleti hinnaks on 56 eur.
Hindeks 8/10



2) Artistry koralltoonis küünelakk Summer Nights
Kriimustamisele vastupidav uue ülipüsiva koostisega küünelakk

Küünelaki toon on küll nii õige kui õige olla saab, sest 1) on see koralltoonis! ning 2) koralltoonile on lisatud ka sädelevaid täpikesi. 
Kui ma küünelakki avasin teretas mind küll kohutav küünelakihais ja täiesti tavaline pintsel, mis on täpselt paraja suurusega, et kogu küüne pind saaks 3-4 tõmbega kaetud. Laki koostis on aga mõnusalt vedel, mistõttu on seda kerge laiali ajada, kuid samas pole see ka liiga vedel, et pintsli otsast alla tilguks. 
Lakki soovitaksin peale kanda küll julgel 2 kihti, sest tegemist on siiski õrnema pigmendiga lakiga. Kahe kihiga jääb toon tugevam ja tulemus kaunim. Lakk jääb tõesti küüntel suviselt sätendama ning lisaks on värvitoon kordades imelisem kui see algul läbi purgi tundub. Nii õrn, kergelt oranžikas-punakas!
Mis puutub aga kuivamisse, siis ammu pole ma kohanud lakki, mis nii kiiresti ära võiks kuivada. Nii esimene kui ka teine kiht kuivasid ligikaudu minuti või vähemaga. 
Testisin ka laki kriimustuskidlust ja tuleb tõdeda, et kriimustusi see lakk tõesti ei pelga. Otseloomulikult ei tasuks terariistaga kriipima minna, kuid näiteks teise küünega kraapides lakk kergelt maha ei tulegi. Samuti muudab lakk küüned väga väga tugevaks ning ei lase neil nii kergesti murduda. 
Kõige suurem üllataja on muidugi see, et isegi minu maailma kõige halvematel, jonnakamatel ja vastikumatel küüntel püsis see peal lausa 3 päeva! Selles küünelakis sisalduvad aga glitter-lakile omased sädelevad täpikesed, mille tõttu kartsin, et laki eemaldamine saab olema üsnagi aeganõudev, kuid tegelikult tuli see sama kergelt maha nagu kõik teised tavalised küünelakid. Ei mingit nühkimist ega kraapimist. Peale laki eemaldust olid küüned sama kaunid ja tugevad kui enne laki kasutamist, st küüned ei muutunud kollakaks ega rabedaks :)

Artistry koralltoonis küünelakki Summer Nights hinnaks on 11 eur lisainfo: https://www.amway-estonia.com/product/108664,artistry-kuunelakk-summer-nights#.VSK-3vmsWVM
Hindeks 9/10

Toodete tellimiseks tuleks end eelnevalt registreerida või konsulteerida Amway konsultandiga :)
Uus postitus Artistry toodetest juba neljapäeval!

Eliise



You Might Also Like

0 comments